okładka

Biotechnologia żywności : praca zbiorowa

Adamczak, Marek, Bednarski, Włodzimierz Redakcja, Reps, Arnold Redakcja, Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Rok wydania: cop. 2001.

Biotechnologia, Żywność, Technologia żywności, Podręczniki akademickie

dostępne:

1 z 1

Autor
Adamczak, Marek
Bednarski, Włodzimierz Redakcja
Reps, Arnold Redakcja
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Biotechnologia żywności : praca zbiorowa
ISBN
83-204-2562-X
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Rok wydania
cop. 2001.
Objętość
486 s. :
Rozmiary
25 cm.
UKD
579.67
60
(075.8)
Hasła przedmiotowe
Biotechnologia
Żywność
Technologia żywności
Podręczniki akademickie
Informacje dodatkowe
Dla studentów specjalizujących się w biotechnologii żywności, technologii żywności i chemii spożywczej i nauczycieli akademickich.
Bibliografia przy rozdziałach.
020
%a 832042562X
080
%a 579.67
080
%a 60
080
%a (075.8)
245
%a Biotechnologia żywności : %b praca zbiorowa /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c cop. 2001.
300
%a 486 s. : %b il. ; %c 25 cm.
500
%a Dla studentów specjalizujących się w biotechnologii żywności, technologii żywności i chemii spożywczej i nauczycieli akademickich.
504
%a Bibliografia przy rozdziałach.
650
%a Biotechnologia
650
%a Żywność
650
%a Technologia żywności
655
%a Podręczniki akademickie
700
%a Adamczak, Marek
700
%a Bednarski, Włodzimierz %e Redakcja
700
%a Reps, Arnold %e Redakcja
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-2562-X

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 224880
Sygnatura: 57
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane